Heb jij ons al beoordeeld op Zorgkaart Nederland?

Op Zorgkaart Nederland krijgen wij steeds meer beoordelingen binnen. Voor onze praktijk wordt dit steeds belangrijker. Het aantal fysiopraktijken neemt toe, waardoor de concurrentie stijgt. Hoe vaak kijk jij bijvoorbeeld naar een review, recensie of beoordeling voordat je bij een restaurant gaat eten, een hotelovernachting of vakantie boekt? Deze beoordelingen geven vaak de doorslag in de beslissing die jij neemt.

Ook in de zorg wordt dit steeds belangrijker. Zo kijken patiënten bijvoorbeeld ook steeds vaker naar beoordelingen van andere patiënten op bijvoorbeeld Zorgkaart Nederland of Facebook. Zijn beoordelingen laag, dan is de kans dat jij in dat restaurant gaat eten (of in dit geval een afspraak inplant bij een fysiopraktijk) erg laag. Zijn de beoordelingen hoog en goed, dan is de kans groot dat je daar ook daadwerkelijk naartoe gaat.

Ben jij bij ons onder behandeling (geweest)? Dan waarderen wij het als jij jouw beoordeling achterlaat op Zorgkaart Nederland of Facebook. Op dit moment scoren wij op Zorgkaart Nederland een hele mooie 9,0. Hier zijn wij ontzettend trots op. Degenen die ons al hebben beoordeeld willen wij dan ook van harte bedankten. Heb jij ons nog niet beoordeeld? Dan kun je dit alsnog doen door op onderstaande link te klikken:

https://www.zorgkaartnederland.nl/zorginstelling/fysiotherapiepraktijk-fysio-sluijters-locatie-st-ursula-boxtel-197226

Recent Posts