COVID-19 Revalidatie bij FysioSluijters in Boxtel

Heeft u corona gehad en ervaart u nog restklachten? De klachten gaan vaak niet vanzelf over. Bij FysioSluijters in Boxtel kunt u onder begeleiding van onze gespecialiseerde fysiotherapeut Sam Pauli een revalidatietraject starten.

 

Met welke klachten na corona kunt u bij ons terecht:

 • Vermoeidheid
 • Benauwdheid/kortademigheid
 • Gewrichts-/spierklachten
 • Conditieverlies
 • Verminderde kracht
 • Psychische klachten

Onder gespecialiseerde begeleiding helpen wij u revalideren na Corona in Boxtel

FysioSluijters biedt een op maat revalidatietraject speciaal voor het herstellen na corona. Het traject is zowel geschikt voor mensen die ziek thuis hebben gezeten, in het ziekenhuis hebben gelegen of zelfs op de intensive care hebben gelegen.

In het revalidatietraject gaan wij werken aan het opbouwen van uw spierkracht en conditie, zodat u hopelijk weer snel uw dagelijkse activiteiten (zonder problemen) kunt oppakken.

Hoe ziet uw revalidatietraject bij FysioSluijters Boxtel eruit?

De eerste behandeling bestaat uit een intake (vraaggesprek) en onderzoek (testen en observatie). Vervolgens wordt er een persoonlijk plan gemaakt afgestemd op uw mogelijkheden en doelen. Waarin de volgende thema’s aan bod kunnen komen:
Oefeningen gericht op het verbeteren van de longfunctie.
Ademhalingsadviezen tijdens het trainen.
Het versterken van de ademhalingspieren.
Ademhalingstraining: technieken om slijm op te hoesten en de ademregulatie te verbeteren.
Opbouwschema kracht en conditie.
Informatie over herstel bevorderende en herstel belemmerende factoren zoals slaap, voeding en ontspanning.

Na drie maanden wordt er een tussenevaluatie gedaan waarbij de testen opnieuw afgenomen worden. Op basis van de tussenevaluatie wordt het trainingsschema, indien nodig, aangepast. Aan het eind van de revalidatie wordt er een eindevaluatie gedaan om in kaart te brengen wat het verschil is ten opzichte van uw startmoment.

Multidisciplinaire samenwerking

Wanneer het nodig is verwijst de fysiotherapeut ook door naar een collega psychosomatisch fysiotherapeut, logopedist, diëtist, ergotherapeut of psycholoog.

FysioSluijters heeft gespecialiseerde fysiotherapeuten in dienst, met ervaring in het revalideren van longpatiënten, die aangesloten zijn bij het Chronisch ZorgNet, die landelijk samenwerken en de laatste richtlijnen t.a.v. revalidatie na het coronavirus volgen.

Deze fysiotherapeuten kunnen u helpen bij uw klacht

 • Sam Pauli
  Sam Pauli

Neem contact op met fysiotherapie Boxtel - FysioSluijters

  Call Now Button