Fysiotherapie Boxtel - Voor wie is de fysiotherapeut?

Jaarlijks gaan zo’n 2,5 miljoen mensen, jong en oud, naar de fysiotherapeut. Ook in Boxtel hebben vele mensen fysiotherapie nodig! Waarom? Omdat ze klachten hebben vanwege hun houding of omdat een beweging problemen oplevert. Het kan gaan om sportblessures, klachten opgedaan tijdens het werk, klachten vanwege een ongeval of ziekte, een ‘verkeerde’ beweging of simpelweg omdat het lichaam ouder wordt.

Uw fysiotherapeut

Uw fysiotherapeut adviseert, behandelt en begeleidt u zodat u weer zo goed mogelijk uw dagelijkse leven kunt voortzetten. Gewoon boodschappen doen, op een verantwoorde manier sporten, weer aan het werk of, als u in een instelling verblijft, zelfs eerder naar huis. U leert hoe u door verantwoord te bewegen verdere problemen kunt voorkomen of beperken.

Het menselijk lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, springen, bukken, het zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseft u pas als u ergens last van krijgt. Als het lichaam even niet meewerkt. Degene die daar alles van afweet, is zijn de fysiotherapeuten van fysiotherapie Boxtel – FysioSluijters: de specialisten in beweging. Bij hem of haar kunt u terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen (preventie). Hier leest u daar meer over. Wat de fysiotherapeut doet, hoe een behandeling in z’n werk gaat en hoe de kwaliteit ervan gewaarborgd is. Kortom, een nadere kennismaking met uw fysiotherapeut.

Contact opnemen met fysiotherapie Boxtel – FysioSluijters

Door onderstaand contactformulier in te vullen, kunt u contact met ons opnemen. Heeft u een vraag? Wilt u een afspraak maken? Of wilt u nader kennismaken met een fysiotherapeut van fysiotherapie Boxtel – FysioSluijters? Vul dan het contactformulier in of bel ons op 0411 624266. Ook telefonisch staan wij u graag te woord!

Deze fysiotherapeuten kunnen u helpen bij uw klacht

Neem contact op met fysiotherapie Boxtel - FysioSluijters

    Call Now Button