Maak kennis met; Sam Pauli

Sam Pauli is begin 2021 part-time gaan werken bij FysioSluijters en per 1 september 2021 is zij fulltime te vinden in de praktijk. Naast algemene fysiotherapie behandelt ze tevens patiënten met COPD en restklachten na het herstel van COVID-19. In haar vrije tijd is ze op het voetbalveld, de fitnesszaal of in de ring te vinden. In een kort interview vertelt ze meer over zichzelf. U leest het hier.

 

Over Sam Pauli

“Sinds februari 2021 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij  FysioSluijters. Hiervoor heb ik in september 2020 mijn studie als fysiotherapeut afgerond en heb ik nog kort bij een praktijk in Leerdam gewerkt. Ik wilde graag een studie doen waarbij ik mensen beter kon maken. Ik heb de keuze gemaakt voor fysiotherapie en ik ging ervoor. Het maakt mij zo blij als mensen, dankzij mijn behandeling, hun dagelijkse activiteiten weer kunnen oppakken. Per 1 september ben ik officieel fulltime aan de slag bij de praktijk.

Naast mijn werk ben ik drie keer per week op het voetbalveld te vinden en doe ik twee keer per week aan boksen en crosstraining. Je kan zeggen dat ik een redelijk fanatieke sporter ben. Oefeningen die ik tijdens het sporten krijg pas ik vaak toe in de praktijk. Dit zijn best heftige oefeningen. Want de mensen die ik zie in de praktijk zijn namelijk in het algemeen verminderd lichamelijk fit.”

 

Efficiënt werken bij FysioSluijters

“Er heerst een gezellige en open sfeer binnen de praktijk. Het is ontzettend leuk om met mijn collega’s te werken. Ik leer heel veel van ze. Het is een slim team waar je je meteen thuis voelt. Lukt het niet om een bepaalde klacht op te lossen, dan wordt een collega erbij betrokken. Dat is een efficiënte manier van werken. Daar houd ik echt van!”

 

Specialismen binnen de praktijk

“Ik heb mij gespecialiseerd in zowel COPD als COVID-19 revalidatie. Ik heb de problematiek van patiënten met chronische klachten altijd heel interessant gevonden. Zeker alles wat te maken heeft met de longen, hart en vaten. Tijdens mijn studie wist ik al dat ik deze kant op wilde gaan. Mijn keuze om de cursus te doen voor COVID-19 revalidatie was voor mij voor de hand liggend. Het is nu helaas een hot item. Er zijn veel mensen die hiervan moeten revalideren. Ik ben blij dat ik deze specialisatie op dit moment kon doen.

Ik vind het leuk om van alles wat te leren. Niet alleen de chronische kant. Zo spreekt het behandelen van rug- en nekklachten mij ook ontzettend aan. Ik ben blij met de keuzes die ik tot nu toe heb gemaakt. Eind oktober ga ik de cursus dry needling volgen, om mijn kennis nog verder te verbreden.”

 

Wanneer kan je bij Sam terecht?

“Ik doe steevast mijn best om een oplossing aan te dragen voor iemand zijn klacht. Ik overleg samen met de patiënt en mijn collega’s en zoek het tot de bodem uit. Ik wil graag net dat stapje extra zetten voor mijn patiënten. Dus heb je last van COPD of restklachten na herstel van COVID-19? Dan sta ik altijd voor je klaar!”

 

Sam is aanwezig op de praktijk van:

  • Ma: 08.00 – 18.00 uur
  • Di: 08.00 – 17.30 uur
  • Do: 08.00 – 18.00 uur
  • Vr: 08.00 – 17.00 uur
Recommended Posts
Call Now Button