Klantreactie: Patiënt (36) had een zware vorm van bekkeninstabiliteit

Mevr. K (36) had een zware vorm van bekkeninstabiliteit waardoor ze veel uiteenlopende klachten had. Ze had verschillende trajecten gevolgd en was bang dat ze invalide zou raken. Ze zat thuis en kon niets, zelfs niet voor haar twee kinderen zorgen. Met het traject in een revalidatiecentrum kwam zij ook niet verder. Een collega van haar man heeft FysioSluijters aanbevolen. Sinds ze bij Hans Sluijters is geweest, kan ze weer verder met haar leven!

Expertise van Hans Sluijters

“Tijdens de intake keek Hans Sluijters naar mijn lichaamshouding, de manier van staan en bewegen. Hij luisterde naar mijn verhaal, naar de klachten die ik had en stelde gerichte vragen. 
Hans Sluijters wist precies wat er moest gebeuren om de klachten te behandelen. Ik was al anderhalf jaar onder behandeling bij een revalidatiecentrum en een bekkenfysiotherapeut geweest voor mijn bekkeninstabiliteit, dus ik dacht: dit kan niet!
Na de eerste behandeling ervaarde ik al een groot gevoel van opluchting. Waar ik eerst altijd pijn voelde, ging het nu een stuk beter. Eindelijk kreeg mijn lichaam de mogelijkheid om weer in een goede positie te gaan staan.”

Behandelmethode bekkeninstabiliteit bij FysioSluijters

“Kennis en kunde: weten waar de kern van het probleem ligt en dat behandelen met diverse technieken. Luisteren naar je verhaal, erkennen en herkennen van je klachten en uitleg geven waarom je deze klachten hebt. Gerustgesteld worden. Je leert namelijk waarom je lichaam reageert zoals dat het doet. Je leert je lichaam weer te vertrouwen. Je leert je lichaam weer op de juiste manier te bewegen. Daarin wordt je heel goed begeleid. Adviezen, oefeningen op maat en het snelle resultaat van de behandelingen sterken je. Vertrouwen speelt hierbij ook een belangrijke rol en die is er door de expertise, door de fijne benaderwijze, door de uitleg stap voor stap.”

“Ik kon weer lopen!”

“De eerste behandeling voor mijn bekkeninstabiliteit had ik vlak voor kerst. Hans beloofde dat hij ons gezin een betere kerst ging bezorgen. Uiteindelijk heeft hij niet alleen onze kerst verbeterd, maar mij en ons mijn gezin weer een positieve toekomst gegeven! De pijn is sterk verminderd. Zitten, staan, liggen gaat beter. Zo fijn om weer te kunnen bewegen. Je leven weer op te kunnen bouwen. Je zelfstandigheid terug te krijgen.
Ik heb inmiddels zes behandelingen gehad. Nu kan ik mijn zoontje weer van school halen. Het is maar vijf minuten lopen, maar ik kan dit nu volbrengen zonder hulpmiddelen en hoef niet meer onderweg te gaan zitten. Ook kan ik nu weer fietsen en ben weer gestart met werken.”

FysioSluijters krijgt een dikke 10

“Ik had al zo’n lang traject achter de rug met zo weinig vooruitgang waardoor ik de hoop op een normaal leven aan het opgeven was. Dankzij Hans Sluijters krijg ik weer grip op mijn leven en begin ik weer normaal te functioneren. FysioSluijters krijgt van mij dan ook een dikke 10! .”

 

 

Recent Posts
Call Now Button