“Na slechts 6 behandelingen was ik al klachtenvrij!”

Jeroen de Koning had sinds oktober 2017 last van pijn en tintelingen in zijn linkerarm. “Na een tijdje te hebben rondgelopen onder het mom van ‘de klachten verdwijnen vanzelf wel’, merkte ik dat er geen vooruitgang kwam. De pijn en tintelingen bleven. Ik ben toen naar de huisarts gegaan en werd vervolgens doorverwezen naar een andere fysiotherapiepraktijk. Hier werd alleen niet genoeg vooruitgang geboekt. De therapie had eigenlijk helemaal geen effect.” Vervolgens kon Jeroen naast de klachten die hij al had, ook nog nekklachten aan zijn al bestaande klachten toevoegen. “De huisarts heeft mij toen doorverwezen naar Fysio Sluijters. Hier kwam ik onder behandeling van Yvonne Auditor.”

“Er werd gestart met het toepassen van manuele therapie en losmaaktechnieken om een zenuwinklemming in de nek op te kunnen lossen. Tijdens de 3de behandeling zag Yvonne dat ik een hele verkeerde zithouding aanneem. Toen zij mij vroeg eens te gaan staan werd de conclusie getrokken dat ik ook een verkeerde houding aanneem tijdens het lopen en staan. De oorzaak van de klachten, een zenuwinklemming in de nek, komt dus door een verkeerde houding. Om mijn totale houding te verbeteren is gestart met het toepassen van houding- en spierversterkende oefeningen. Na slechts zes behandelingen was ik al volledig klachtenvrij!”

“Ik heb de behandeling bij Fysio Sluijters als heel fijn en vertrouwd ervaren. Ik ben goed behandeld, goed begrepen, er wordt écht geluisterd naar je klachten en ze zijn bereid om ook in andere oplossingen te denken. Ze denken met je mee.”

Jeroen geeft Fysio Sluiters als cijfer een 8,5. “Dankzij Fysio Sluijters ben ik van mijn klachten af. Ik had zo veel last van mijn klachten en zocht de oorzaak in alle hoeken en gaten, maar mijn houding was het laatste waar ik aan dacht. Dankzij Fysio Sluijters heb ik de knop wat betreft mijn houding om kunnen zetten en heb ik helemaal geen klachten meer.”

Recommended Posts