Een mooie nieuwe ontwikkeling voor Fysio Sluijters

Wij zijn voornemens binnenkort een intensieve samenwerking aan te gaan met de ‘TopzorgGroep’; een netwerk van multidisciplinaire praktijken in Nederland.

De TopzorgGroep werkt nauw samen met Stichting Revalidatiegeneeskunde Nederland voor wat betreft producten als:

  • Medisch Specialistische Revalidatiegeneeskunde o.l.v. de revalidatiearts,

  • Hartrevalidatie o.l.v. de cardioloog,

  • Longrevalidatie o.l.v. de longarts

  • Specialistische GGZ o.l.v. de psychiater, klinisch psycholoog of psychotherapeut

Verder zijn ze actief op gebied van lifestyle, UWV/WMO re-integratie, letselschade en bedrijfszorg/arbeidsrevalidatie trajecten.

De TopzorgGroep levert multidisciplinaire paramedische zorg zoals (alle mogelijke specialisaties binnen de) fysiotherapie, oefentherapie, ergotherapie, diëtetiek, maatschappelijk werk en psychologie in een toenemend aantal locaties in Nederland.

De Topzorggroep beschikt over een forse backoffice ter ondersteuning van de zorgprofessionals en praktijken en is geauditeerd en aangesloten bij het kwaliteitscertificaat ‘Stichting Keurmerk Fysiotherapie’. Daarnaast zijn ze voor al hun producten multi-site gecertificeerd door middels van het HKZ kwaliteitscertificaat.

Zie ook: www.topzorggroep.nl en www.srnrevalidatie.nl

De geplande samenvoeging zal bijdragen aan de continuïteit, kwalitatieve groei, innovatiekracht en toekomstbestendigheid van zowel de TopzorgGroep als FysioSluijters. Hiermee verstevigen wij samen de kwaliteit, de (kosten-) effectiviteit en duurzaamheid van onze zorgverlening en ontstaan er nieuwe behandelmogelijkheden voor de patiënten in Nederland.

Wij zien uit naar de samenwerking!

Twijfel niet om contact met me op te nemen voor vragen of opmerkingen over de samenwerking.

Hans Sluijters, namens FysioSluijters

Fysiotherapie Boxtel

Recent Posts
Call Now Button