Stichting Via Angelia organiseert tiende en laatste verwendag voor mensen met kanker

Op 6 november heeft de Stichting Via Angelia haar tiende en laatste verwendag voor mensen met kanker georganiseerd en onze collega Astrud was erbij!
“Op deze dag worden mensen met kanker een volledige dag in de watten gelegd. Ze worden ‘s ochtends ontvangen met een kopje koffie of thee met een gebakje en daarna beginnen hun verwenmomenten. Dit zijn behandelingen variërend van pedicure tot massages, van schoonheidsspecialiste tot kapster. Ook kunnen ze genieten van een uitgebreide lunch. Op het einde van de dag worden ze nog getrakteerd op een muzikale afsluiting.”
“Ik heb daar samen met 7 andere masseurs, massages gegeven. Het is bijzonder om mee te maken dat de mensen allemaal ietwat gespannen binnen komen en na een massage van 45 minuten super dankbaar en ontspannen van de bank stappen. De een vertelt veel van de laatste tijd, een ander ligt stil te genieten, bij weer een ander komen de emoties los….”
“Ik ben dankbaar dat ik de kans gekregen heb om via deze Stichting mensen even vrijaf te geven van de nachtmerrie die kanker heet.”
Recent Posts