Lisa Mols

Sinds 2015 ben ik werkzaam bij FysioSluijters als (psychosomatisch) oefentherapeut.
Na mijn opleiding tot algemeen oefentherapeut heb ik mij verder gespecialiseerd in spanningsklachten, chronische pijn en vermoeidheid, acceptance and commitment therapie, slaapproblemen, bekken-, stuit-, nek/schouder- en rugklachten, hoofdpijn en IEMT (Integral Eye Movement Therapy).

Ik vind het een uitdaging om achter de oorzaak van de klacht te komen. Door zowel de oorzaak als de in stand houdende factoren aan te pakken, zorgen we voor een optimaal en duurzaam resultaat. Door cliënten zelf te laten kijken, te voelen en te doen, stimuleer ik hen om ook zelf na te denken over oplossingen. Zo kunnen klachten in de toekomst ook voorkomen worden.

Tijdens de behandeling is er niet alleen aandacht voor de klacht, maar ook voor de mens achter klacht. Een mens is een biopsychosociale eenheid, waarin lichaam, geest en omgeving onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. We kunnen het dan ook niet los van elkaar behandelen.

Ik sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en ben aangesloten bij diverse netwerken, zoals het Netwerk Chronische pijn, SOLKNet en het Netwerk Slaapoefentherapie.

Aanwezig:
Locatie 4 kwartieren, Oisterwijkstraat 2, Boxtel – maandag
Locatie Ursula 2, Boxtel – woensdag