Lisa Mols

Sinds 2015 ben ik werkzaam bij FysioSluijters als Oefentherapeut Cesar. De sfeer binnen het team, de samenwerking met verschillende disciplines en de mogelijkheden van het nieuwe pand geven mij een flinke dosis energie. Dagelijks mag ik werken met het menselijk lichaam. Échte mensen met échte verhalen. Daar word ik enthousiast van.

Oefentherapie is een mooie manier om uw lichamelijke klachten beter te begrijpen en deze te verminderen en/of voorkomen. Samen met u ga ik op zoek naar de oorzaak van uw klachten en leer u bewegen met de juiste belasting van gewrichten en spieren. U krijgt inzicht in uw beweeggedrag en ontdekt een andere – gezondere – manier van bewegen. Door zelf te kijken, te voelen en te doen, wordt u gestimuleerd om zelf na te denken over oplossingen. Zo kunnen klachten in de toekomst ook voorkomen worden.

Naast algemeen oefentherapeut ben ik ook psychosomatisch therapeut. U kunt bij mij terecht voor o.a. spanningsklachten, slaapproblemen, chronische pijn, SOLK (somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten), ademhalingsklachten, bekken/stuitklachten, rug-, nek-, schouder- en hoofdpijnklachten.

Ook als u geen klachten ervaart aan het houdings- en bewegingsapparaat, maar bijvoorbeeld graag uw (werk)houding wilt verbeteren, kunt u bij mij terecht. Klachten voorkomen is beter dan genezen.
Ik sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en ben aangesloten bij diverse netwerken, zoals het Netwerk Chronische pijn, SOLKNet en het Netwerk Slaapoefentherapie.

Aanwezig:
Locatie 4 kwartieren, Oisterwijkstraat 2, Boxtel – maandag
Locatie Ursula 2, Boxtel – woensdag