Update van Marina: trainen voor de Vasaloppet

Inmiddels vordert mijn voorbereiding voor de Vasaloppet gestaag. Ik ben net terug van een week langlaufen op het Noords Festival. Dit is een week vol trainingen en wedstrijden. Dit jaar gehouden in St. Ulrich am Pillersee in Oostenrijk. In totaal heb ik ongeveer 120km gelanglauft en ruim 25u op de latten gestaan.
Een onderdeel waar ik aan mee wilde doen was het Nederlands Kampioenschap langlauf 10km klassieke stijl. Op donderdag 24 februari was het zover. In de ochtend lekker van start gegaan en met een gemiddelde snelheid van 10km/u de afstand dus in precies 1.00u afgelegd. Daarmee was ik al heel tevreden. Echter wat blijkt! Ik heb ook de derde snelste tijd gelopen van alle vrouwen in de leeftijdscategorie van 40-50jr. Hiermee heb ik dus een bronzen medialle gewonnen, op de NK langlauf. Wie had dat gedacht!
Nu even een week wat rustiger aan en dan weer volle bak trainen. Op 24 februari vertrek in dan naar Zweden om daar op 3 maart mijn 90km te gaan volbrengen. Doneren voor de Bas van de Goor Foundation kan nog steeds. Via de collectebus op het St. Ursula of via www.ikgaskien.nl
Recommended Posts
Call Now Button