Een mooie waardering richting Esther

“Hoi Esther,

Hierbij mijn stukje tekst en waardering rondom jouw zorg. Nogmaals dank!
Heel wat jaren had ik last van onderrug pijn en kon er niet echt de vinger op leggen. Als verloskundige verwijs je dan de mensen maar voor jezelf hobbel je maar door. Toen ik zo door mijn rug schoot was de maat vol.
Ik kreeg van onze stagiaire het adres en goede referenties over Esther in Boxtel. Dacht het is zeker de moeite van het proberen waard ondanks het een half uur rijden was. Tot op de dag van vandaag ben ik blij dat ik deze stap gezet heb. Na 3 behandeling van dry needling, massage en oefeningen ben ik weer helemaal het vrouwtje!
Een echte eye opener want uiteindelijk creëerde ik het probleem zelf door constante aanspanning van mijn spieren waardoor mijn staartbeentje scheef trok en dus ook mijn rug/houding.
Waar ik eerst dacht door de ‘ kraken’ etc. het op te lossen loste dit niet het probleem op.
Ik ben zo tevreden over de deskundigheid, daadkracht en professie van Esther dat ik nu mijn eigen cliënten verwijs.
Voor goede zorg is een stukje rijden geen enkel probleem.
Yvonne Kolkman
Verloskundige in Boekel’
Recommended Posts