“Door het thuiswerken werden mijn oude (slapende) klachten opeens weer klaarwakker”

 

Marie-Jeanne van Zon (60) geeft les aan mensen met een licht verstandelijke beperking. Op haar werk heeft ze een ergonomische werkplek; een laag bureau en een stoel die volledig op een goede zit- en werkhouding is afgesteld. Door het coronavirus ging ze thuis werken, aan de keukentafel. En dat ging na verloop van tijd niet goed. Een vastzittende nek en pijnlijke schouderklachten waren het gevolg. Het werd weer tijd voor Marie-Jeanne om de hulp in te roepen van FysioSluijters.

 

“Maanden gewacht tot de fysiotherapiepraktijken weer open gingen”

Marie-Jeanne heeft, zoals ze zelf zegt een zwak gestel. Bij de geboorte van haar eerste kind kreeg ze bekkeninstabiliteit en zo kwam ze bij Hans Sluijters terecht. Op dat moment nog een pionier in de behandeling van bekkeninstabiliteit. Later kreeg Marie-Jeanne ook te maken met een frozen shoulder na een operatie.

 

Marie-Jeanne: “Door het thuiswerken werden mijn oude slapende klachten opeens weer klaarwakker en vooral mijn nek en schouders moesten het ontgelden. Toen ik ging thuiswerken zat ik met mijn laptop aan de keukentafel en hele dagen op mijn beeldscherm te kijken. Ik heb eerst van alles zelf geprobeerd om het op te lossen. Zo heb ik mijn bureaustoel van mijn werk naar huis gehaald en mijn laptop op ooghoogte gezet. Maar het bleef behelpen met de thuiswerkplek. Op een gegeven moment zat alles zo vast dat ik mijn nek niet meer kon draaien. Ik wist dat dit alleen met behulp van fysiotherapie verholpen kon worden. Maar ik heb nog maanden gewacht totdat de fysiotherapiepraktijken weer open gingen.”

 

“Ik ben goed opgevangen bij FysioSluijters”

Eind november 2020 kreeg haar moeder borstkanker en werd ze mantelzorger. Toen werd het mentaal ook allemaal een beetje teveel voor haar. Haar eerste gesprek bij FysioSluijters was met Mike. Marie-Jeanne: “Ik ben toen heel goed opgevangen door Mike. Naast mijn lichamelijke klachten was er ook aandacht voor mij als persoon. Omdat mijn klachten na een paar weken niet veel minder werden ben ik op advies van Mike geswitcht naar Yvonne. Zij is manueel therapeut en doet ook dry needling. Het is fijn dat Yvonne meerdere disciplines heeft, waardoor ze verschillende behandelkeuzes kan aanbieden. Ze kijkt goed naar wat werkt bij mij en vraagt ook welke behandeling ik fijn vind en welke niet. Mijn behandeling bestaat nu uit een mix van manuele therapie, massage en dry needling.”

 

Welk compliment wil je geven aan FysioSluijters?

“FysioSluijters heeft heel veel expertise in huis en ze zijn ontzettend klantvriendelijk en laagdrempelig. Hans Sluijters ken ik al heel lang en hij is altijd innoverend en een pionier gebleven. En ik ben zeer te spreken over Yvonne, ze is betrokken en ze neemt de moeite om attent te kunnen zijn naar haar patiënten. Ze is oprecht nieuwsgierig naar je en is prettig in de omgang. Voor mij is en blijft FysioSluijters mijn vertrouwde adres voor fysiotherapie.”

Recommended Posts
Call Now Button